Wie zijn wij

Tandartspraktijk Smile gevestigd aan de Daalseweg 221 te Nijmegen is gespecialiseerd in het behandelen van "angstige" patiënten. Daarnaast hebben wij als specialisatie gedragstherapeutisch werken en mondhygiëne, cosmetisch orthodontie, glasvezel bruggen en composiet facings.

Maar mocht u vragen hebben over andere facetten, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

W.J.A.L. van den Abbeelen

Tandartspraktijk SmileVoor algemene spoed buiten onze openingstijden kunt u bellen met het telefoonnummer 024-3244200.


Openingstijden:

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur

Daarnaast is Tandarts Smile 2 maal per maand op zaterdag geopend. Wij zijn zaterdag telefonisch niet bereikbaar, wij zijn alléén bereikbaar per e-mail voor afmeldingen. Voor algemene spoed buiten kantooruren kunt u contact opnemen met 0900-8276456.


Tandartspraktijk Smile is een praktijk gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten. Door onze rustige, kundige en menselijk aanpak voelen patiënten zich prettig bij ons en zijn wij toe aan het uitbreiden van ons team op korte termijn. Wij werken vanzelfsprekend met professionele apparatuur en materialen en  wij hebben 3 behandelkamers.U ontvangt de facturen voortaan Anders!

Onze facturen worden vanaf 1 januari 2018 verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring ontvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen, en hierop kunt u al uw gegevens invullen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van Anders Medical Factoring, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt.

Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).


Daalseweg 221
6521 GJ NIJMEGEN
Tel: 024 - 66 36 916
www.tandartssmile.nl
info@tandartssmile.nl